دستور برخواسته از خودکامگی و گریز از انتقاد به صدا و سیما بر اساس کدام شرع و قانون؟
امر به معروف و نهي از منكربه تأسي از سيدالشهداء
(أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟» علق /۱
نیروهای متدیّن انقلابی به وظیفه امربه معروف و نهی از منکر درحذف فوری بدعت های آشکار و پنهان و نوظهور در نظام جمهوری اسلامی ایران از سوی رئیس جمهورمتعلّق به حزب نانوشته اصلاحات متّصل به دشمن و نیزپاسداری و حفظ آزادی بیان مردم و رسانه ملی و فرهیختگان کشور و اشاعه برنامه های پرمخاطب گفتگو محور زنده در سیمای جمهوری اسلامی عمل نمایند.
اگراین وضعیّت ادامه یابد، قطعا فاتحه انقلاب اسلامی خوانده خواهد شد، چون بیشترین شاخصه نظام، آزادی بیان هست که منشاء پیشرفت های مختلف و تنها مانع مؤثر در شکل گیری مجدد حکومت دیکتاتوری بوده است.
در پی استقبال عمومی از برنامه های جهان آرا و عصرانه و ثریا به صورت گفتگو محورزنده با حضور کارشناسان در موضوع برنامه بدون وابستگی حزبی و جناحی به ویژه به جریان اصلاحات متصل به دشمن، با بیان واقعیت هایی ازمدیریّت کلان اجرایی، در دستوری خلاف شرع و قانون، از علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما خواست، "از این پس صرفا بسته های خبری!! تهیه شده در نهاد ریاست جمهوری عینا، بدون هرگونه دخل و تصرف و دقیقا آن گونه که در معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور تهیه می شود، باید از صدا وسیما پخش شود" رئیس صدا و سیما نیز به دلیل مغایرت خواسته!! ریاست جمهور با قوانین کشور درخواست وی را ردّ نموده ولی برنامه های مذکور را از حالت زنده خارج نمود. این جملات دستوری! حاکی از برخورد دیکتاتورمأبانه با فرهنگ اسلامی و انقلابی و رسانه ملّی و آحاد مردم ایران بوده و رسانه، میلی دولتی نیست. این رسانه متعلّق به همه مردم ایران هست.
متن بیعت با حضرت مهدی صاحب الامر و منتقم ثارالله عجّ الله فرجه
وظیفه شیعه در غیبت حضرت حجت در کلام امام حسن عسکری علیه السلام
های ,صدا ,سیما ,اسلامی ,رئیس ,برنامه ,و سیما ,صدا و ,شرع و ,برنامه های ,و رسانه
درباره این سایت